Засади існування філософії кіно як психоаналітичної Критики ідеології сучасності: приклад Славоя Жижека - Гачечиладзе Дмитро Михайлович (My University, 2022)
Метою дослідження є визначення засад існування філософії кіно Славоя Жижека у вигляді його психоаналітичної критики ідеології сучасності.
The existence principles of Philosophy of Film as a psychoanalytic Critique of contemporary ideology: Slavoj Žižek's example