Вплив глобалізації на інноваційно-інвестиційний розвиток підприємництва - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Обґрунтована необхідність прискорення розвитку підприємництва в Україні, визначено комплекс заходів, особли- вості впливу глобалізації, інновацій та інвестицій на соціально-економічну ситуацію в Україні; визначено перспекти- вні напрями розвитку підприємництва та роль держави в цьому процесі.

The necessity of accelerating the development of business in Ukraine, defined set of measures, especially the impact of globalization, innovation and investment in social and economic situation in Ukraine identified promising areas of business development and the state's role in this process
Influence globalization on innovative investment development enterprise
Keywords: глобалізація; підприємництво; інновації; інвестиції; національна економіка; соціально-економічна ситуація; державне регулювання; globalization; entrepreneurship; innovation; investment; national economy; socio-economic conditions; government regulation