Особливості антикризового управління у представницьких органах влади в Україні - Кравчук Олексій Миколайович (My University, 2024)
Робота присвячена вивченню особливостей антикризового управління в представницьких органах влади України, включаючи теоретичні положення та практичні аспекти. У першому розділі розглядаються поняття, сутність, структура антикризового управління, його функції та принципи, визначається його місце у системі управління представницькими органами влади. Другий розділ присвячений характеристиці антикризового управління в Україні, включаючи аналіз чинного законодавства, визначення суб'єктів та їх повноважень, розгляд сучасних методів та інструментів. У третьому розділі розглядаються перспективні напрями розвитку антикризового управління, зокрема вивчення міжнародного досвіду та розроблення рекомендацій для вдосконалення умов у контексті вторгнення російської федерації в Україну та її післявоєнного відновлення. Робота спрямована на аналіз і вдосконалення системи антикризового управління в представницьких органах влади України, зокрема парламенту та місцевих органів влади, враховуючи теоретичні засади та практичний досвід в умовах внутрішніх та зовнішніх криз.

The work is devoted to studying the features of crisis management in representative authorities in Ukraine, including theoretical provisions and practical aspects. The first chapter discusses the concept, essence, structure of crisis management, its functions and principles, and defines its place in the system of management of representative authorities. The second chapter is devoted to the characteristics of crisis management in Ukraine, including analysis of current legislation, definition of subjects and their powers, consideration of modern methods and tools. The third chapter discusses promising directions for the development of crisis management, including the study of international experience and the development of recommendations for improving conditions in the context of Russian Federation's invasion into Ukraine and its post-war recovery. The work aims to analyze and improve the system of crisis management in representative authorities in Ukraine, including parliament and local government bodies, taking into account theoretical principles and practical experience in the face of internal and external crises.
Features of Crisis Management in Representative Authorities in Ukraine
Keywords: антикризове управління; публічне управління; представницькі органи влади; парламентаризм; глобалізація; компетентність; міжнародний досвід; повоєнне відновлення; crisis management; public administration; representative authorities; parliamentarism; globalization; competence; international experience; post-war recovery