Природно-культурна спадщина Хмельниччини та напрями її збереження - Михайлов Іван Володимирович (My University, 2023)
У роботі досліджено природно-культурна спадщина Хмельниччини, що включає в себе природні ландшафти, архітектурні пам'ятки, історичні та культурні об'єкти, традиції та звичаї населення регіону.
Natural and Cultural Heritage of Khmelnychina and Directions of its Preservation