Створення інформаційного ресурсу для китайських студентів та абітурієнтів, що приїздять до України: «Привіт Україно» - Ван Сяоцін (My University, 2022)
Проєкт є інноваційною, інформативною, професійною та унікальною інформаційною платформою для китайських студентів та абітурієнтів, що приїздять до України: Для китайського ринку найбільш вигідним підходом є вибір китайської платформи. Офіційний акаунт WeChat, як платформа реалізації проєкту, має перспективу для збільшення охоплення аудиторії не лише в Україні, але й в Китаї. Проєкт також відіграє важливу роль у культурному збагаченні наших потенційних підписників, якими є не лише студенти, а всі, хто має великий інтерес до української культури та життя.