Автоматизація установки для вимірювання спектрів фото- таелектролюмінесценції - Шапіренко Олександр Юрійович (My University, 2021)
У ході роботи було замінено старий блок керування кроковими двигунами на платі ET3401 на новий, який працює на мікроконтролері ATMega328P у складі платформи Arduino Uno. Написано код для керування кроковими двигунами, яким був запрограмований відповідний мікроконтролер. Також було покращено параметри імпульсів ФЕПа та розширено його динамічний діапазон, впроваджено автономну систему термостабілізації ФЕПа, оптимізовано та доповнено програми та алгоритми для виконання вимірів. Написано програму для обміну інформації між мікроконтролером та ПК через COM-порт. Виконано апробацію установки.