PROBLEMS OF EFFECTIVE IMPLEMENTATION OF SOCIAL RIGHTS IN THE ERA OF DIGITAL TRANSFORMATIONS - Мельник, М. Б. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
The article considers the problems of the effectiveness of the doctrine of labor law as a source (form) of law. Problems of law enforcement of the doctrine of labor law are revealed; the relationship between "quality" and "efficiency". It is necessary to develop a model for the implementation of the doctrine of labor law as a source (form) of law in the regulation of labor relations at the national and legislative levels.

У статті розглядаються проблеми ефективної реалізації соціальних прав. Розкриваються проблеми деференціації соціальних прав на міжнародному та національному рівні, звертається увага на відсутність єдиного підходу не тільки стосовно міжнародного на національного законодавства, але й доктринального рівня. В слід за цим, аналізується проблеми каталогізації та імплементації в «цифрову» сферу тих соціальних прав, які можуть бути реалізовані в електронний спосіб. Автором виокремлюються рівні, які повинні забезпечити ефективність реалізації соціальних прав.
ПРОБЛЕМИ ЕФЕКТИВНОЇ РЕАЛІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНИХ ПРАВ В ЕПОХУ ЦИФРОВИХ ТРАНСФОРМАЦІЙ
Keywords: sources of labor law; labor law; efficiency of labor law; legal doctrine; doctrine of labor law; соціальні права; реалізація права; правове регулювання; ефективність реалізації соціальних прав.