Формування та розвиток бренду роботодавця у сфері рекламних послуг - Жук Микита Ігорович (My University, 2023)
Об'єкт дослідження: процеси формування та розвитку бренду роботодавця на ринку посередницьких послуг з реклами. Предмет дослідження: теоретичні засади формування та розвитку бренду роботодавця та практичні аспекти їх застосування у діяльності ТОВ «РЕКЛАМНА ГРУПА «ЦЕНТР» на ринку посередницьких послуг з реклами. Мета дослідження: аналіз формування й розвитку HR-бренду ТОВ «РЕКЛАМНА ГРУПА «ЦЕНТР» та розробка пропозицій щодо удосконалення подальшого розвитку HR-бренду досліджуваної компанії. Визначено сутність поняття «бренд роботодавця» і розкрити зміст принципів та етапи його формування; виявлено особливості формування та розвитку бренду роботодавця на ринку рекламних посередників; проаналізовано залучення внутрішніх і зовнішніх ресурсів для формування та розвитку HR-бренду ТОВ «РЕКЛАМНА ГРУПА «ЦЕНТР»; оцінено ефективність формування та розвитку HR-бренду ТОВ «РЕКЛАМНА ГРУПА «ЦЕНТР»; підготовлено рекомендації щодо розроблення складових стратегії комунікації HR-бренду ТОВ «РЕКЛАМНА ГРУПА «ЦЕНТР».
Keywords: HR-бренд; ринок рекламних посередників; бренд роботодавця