A&A: Тварини у світі мистецтва (сайт) - Іващенко Марія (My University, 2021)
У ході виконання роботи визначено проблему обмеженого доступу до інформації про класичне та сучасне мистецтва в напрямку «тварини і арт». Визначено, що потрібно надати всім бажаючим можливість вільного знайомства з творами мистецтва, забезпечити просування маловідомих талановитих художників України, що малюють звірів, а також надати матеріальну допомогу притулкам для тварин / волонтерам.