Світлій пам’яті професора Степана Івановича Іщука - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2017)
У тексті висвітлено життєвий шлях і наукову діяльність видатного українського вченого-географа, доктора географічних наук, професора Степана Івановича Іщука. Розкрито основні етапи його професійного становлення, наукові здобутки та внесок у розвиток економічної й соціальної географії України. Особливу увагу приділено його багаторічній роботі в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, науковим працям і педагогічній діяльності. Текст також відображає людські якості вченого — доброту, патріотизм, відданість науці та турботу про студентів і родину. Матеріал є вшануванням пам’яті Степана Івановича Іщука та його вагомого внеску в українську географічну науку.
Keywords: Іщук Степан Іванович