Зв'язок емоційної регуляції та резильєнтності у осіб з різним рівнем сприйнятого стресу - Сепик, Поліна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
Наукова новизна одержаних результатів. Вперше досліджено зв’язок емоційної регуляції та резильєнтності у людей з різним рівнем сприйнятого стресу в українському контексті. Практичне значення одержаних результатів. Результати можуть бути використані психологами та психотерапевтами для розробки програм
Keywords: резильєнтність; емоційна регуляція; стрес