Ідентифікація та характеристика вірусів групи жовтої карликовості на різних представниках родини Poaceae в Україні - Стогній Сергій Андрійович (My University, 2024)
Метою даної роботи було ідентифікувати віруси групи жовтої карликовості на різних представниках родини Poaceae в Україні використовуючи методи діагностики та провести філогенетичних аналіз виявлених ізолятів.
Keywords: віруси; вірусні хвороби; віруси рослин