Food availability at Poltava regional agrofood market - Лавриненко С. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2006)
Охарактеризовано продовольчу доступність на Полтавському регіональному агропродовольчому ринку в контексті аналізу попиту і пропозиції як основних його складових.
Продовольча доступність на Полтавському регіональному агропродовольчому ринку