Перспективи розвитку суспільної географії - Олійник, Я. Б. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2019)
Рецензія на книгу Олега Шаблія «Суспільна географія: книга четверта. У пошуках істини [Вибрані праці]/Олег Шаблій. – Львів: ЛНУ імені І.Франка, 2019. – 838 с.»
Keywords: рецензія; суспільна географія