Barack Obama and foreign policy "legacy" George Bush – Jr. (aspects of the crisis) - Гончар Б.; Гончар Ю. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2009)
The article presents analysis of the B. Obama administration' "crisis diplomacy" in Iraq, Afghanistan an Iran

В статті аналізується "кризова дипломатія" адміністрації Б. Обами в Іраку, Афганістані та Ірані.
Барак Обама і зовнішньополітична "спадщина" Джорджа Буша – молодшого (кризові аспекти)