Психологічне благополуччя молодих українок та його зв’язок з ціннісними орієнтаціями в умовах воєнного стану - Мартинова Юлія Ігорівна (My University, 2024)
В роботі був досліджений вплив ціннісних орієнтацій на рівень психологічного благополуччя сучасних українок. Було проаналізовано літературу з проблеми психологічного благополуччя та ціннісних орієнтацій. У роботі використано комплекс методів, а саме: 1. Теоретичні методи: аналіз наукової літератури з проблемами, порівняння, узагальнення та систематизація даних; 2. Емпіричні методи: опитування (анкетування), методика Ш. Шварца PVQ «Портрет цінностей» (за адаптацією Семків І.), вимірювання, шкала психологічного благополуччя К. Ріфф; 3. Статистичні методи: описові статистики, кореляційний та регресійний аналіз. Емпіричною базою дослідження була вибірка з 40 українок віком від 18 до 25 років.