СТАТУС ДЕРИВАЦІЇ В АСПЕКТІ ДИНАМІКИ МЕДІЙНОЇ ОНІМНОЇ ПАРАДИГМИ - Д. В. Дергач (My University, 2009)
У статті визначається статус і місце деривації в контексті динамічних процесів розвитку мас-медійної ономастичної парадигми. До уваги беруться теоретичні концепції щодо лексико-семантичного і морфологічного способів словотвору як основних для функціональної трансформації власних назв у стилі масової інформації.
The derivation’s status in the dynamic of the media onomastic paradygme