Посилення негативного іміджу України на Заході у зв’язку з політичною кризою - Бутирський, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2001)
Посилення негативного іміджу України на Заході у зв’язку з політичною кризою.
Keywords: негативний імідж; політична криза; західне сприйняття