Туристсько-рекреаційна інфраструктура траси Київ-Одеса - Гайдай, С. В.; Древінська, Ю. Г.; Хоменко, Р. І. (My University, 2012)
В статті проаналізована туристична інфраструктура автошляху М 05 (Київ-Одеса). Розглянута забезпеченість туристичними дистинаціями, засобами розміщення та харчування населених пунктів вздовж автомагістралі.

В статье проанализирована туристическая инфраструктура трассы М 05 (Киев-Одесса). Рассмотрено обеспечение туристическими дистинациями, средствами размещения и питания населенных пунктов вдоль автомагистрали.

The article analyzed the tourist infrastructure of the highway M 05. It deals with the tourist objects providing. It investigates accommodation means end tourist catering in population center along the highway.
Keywords: туристична інфраструктура; туристична дистинація; автошлях М 05