Розробка плану просування та масштабування бізнесу через соціальну мережу Instagram (на прикладі інтернет-магазину) - Романова Дар’я (My University, 2022)
Метою проєкту є аналіз соціальної мережі Instagram, як інструменту створення бізнес-проєктів, аналіз просування бренду та оцінка економічної ефективності. У рамках проєкту планується створення бізнес-аккаунту в Instagram, в якому буде представлений товар для продажу та розроблена концепція просування через таргетовану рекламу та рекламу у лідерів думок. Проєкт передбачає створення бізнес-аккаунту у соцмережі, де покупці зможуть обирати товари та купувати їх.