Review of 55 Association For Slavic, East European, and Eurasian Studies Annual Convention (American Council of Learned Societies) - Рогожа, Марія Михайлівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2023)
From November 30 to December 3, 2023, the 55th Annual Congress of the Association for Slavic, East European, and Eurasian Studies (ASEEES) - the most influential in the world - was held in the city of Philadelphia, United States of America a gathering of specialists in Slavic studies and Eurasian studies.

З 30 листопада по 3 грудня 2023 року в місті Філадельфія, Сполучені Штати Америки, відбувся 55-й щорічний конгрес Асоціації слов'янських, східноєвропейських та євразійських досліджень (ASEEES) – найвпливовішої у світі – зібравши фахівців зі славістики та євразійських досліджень.
Огляд 55-го Щорічного з'їзду Асоціації славістичних, східноєвропейських та євразійських студій (Американська рада наукових товариств)
Keywords: Американська рада наукових товариств