Оцінка ризиків інформаційної безпеки в розподілених інформаційних системах - Гальміз Максим Вікторович (My University, 2023)
У роботі досліджено сучасні вразливості та загрози в розподілених системах. Проведено аналіз основних підходів до оцінки ризиків. Запропоновано модель оцінки ризиків інформаційної безпеки в розподілених інформаційних системах. Наукова новизна: створення моделі оцінки ризиків інформаційної безпеки в розподіленій інформаційній системі.