Розроблення онлайн сервісу для організації дозвілля та спілкування - Дмитрук Ярослав (My University, 2021)
Досліджено сучасні технології та підходи для розробки веб-додатків, а саме React (мова програмування TypeScript) для клієнтської частини, та Flask (мова програмування Python 3) для серверної частини, також було досліджено архітектурний підхід REST, який був взятий за основу сервісу.