Модель сталого розвитку туризму: досвід Китаю - Кіптенко, В. К.; Доан, П. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
У даній статті наводиться характеристика основних проектів, що вже діють або тільки впроваджуються в життя, а також зазначаються роль міжнародних інституції, які стали каталізаторами сталого розвитку туризму в Китаї. Визначаються напрями застосування позитивного досвіду в Україні

В данной статье дается характеристика проектов, которые уже действуют или только начинают внедряться в жизнь, а также указываются главные международные институции, которые стали катализаторами устойчивого развития туризма в Китае. Определены направления применения позитивного опыта в Украине.

This article gives general characteristics of projects, which already took place or just being initiated, and also pointes the role of international institutions, which influenced on the implementation of the sustainable tourism development in China. There are stipulated directions of positive experience implementation in Ukraine.
Модель устойчивого развития туризма: опыт Китая
Model of sustainable tourism development: experience of China
Keywords: сталий розвиток туризму, міжнародні інституції, досвід Китаю; устойчивое развитие туризма, международные институции, опыт Китая; sustainable tourism development, international institutions, experience of China