Особливості підготовки фахівців для винного туризму - Басюк, Д. І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
У статті розкрито актуальність підготовки фахівців для винного туризму, на основі компетентнісного підходу окреслено зміст когнітивної, діяльнісної та емоційно-ціннісної компоненти у структурі підготовки бакалаврів з туризму за спеціалізацією «винний туризм»

В статье раскрыты актуальность подготовки специалистов для винного туризма, на основе компетентностного подхода обозначены содержание когнитивной, деятельностной и эмоционально-ценностной компоненты в структуре подготовки бакалавров туризма по специальности «винный туризм»

The article explores the relevance of training for wine tourism, based on the competency approach outlined cognitive content, activity and emotional - value components in the structure of the Bachelor of Tourism with a specialization in «wine tourism»
Особенности подготовки специалистов для винного туризма
The features of training of specialists for wine tourism
Keywords: винний туризм; бакалавр з туризму; фахові компетенції; винный туризм; бакалавр по туризму; профессиональные компетенции; wine tourism; bachelor of tourism; professional competence