Маркетинг як з’єднувальна ланка між газетою та рекламодавцем - Прохорчук, Л. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2001)
Маркетинг як з’єднувальна ланка між газетою та рекламодавцем.
Keywords: медіамаркетинг; взаємодія ЗМІ та рекламодавця; рекламний ринок