Управління проектом впровадження системи управління відносинами з клієнтами в страховій компанії - Штик Василь Леонідович (My University, 2022)
В ході роботи над кваліфікаційною роботою було проведено аналіз зовнішнього середовища проекту, проведено макроекономічні дослідження галузі. Було проведено детальний аналіз проекту, що включає STEP-аналіз, SWOT-аналіз, дослідження п’яти конкурентних сил Портера. Це дозволило отримати висновки, які компанія може використати в ході прийняття рішень в управлінні подібним проектом. Було визначено альтернативні варіанти розробки системи, проаналізовано їх сильні та слабкі сторони. Проект розроблено на базі Dynamics 365 CE, оскільки цей продукт надає широкий спектр можливостей по розширенню наявного функціоналу.