Чат бот для надання навчальних консультацій - Жданова Валерія Олександрівна (My University, 2022)
В даній дипломній роботі було проаналізовано та розглянуто різноманітні способи та технології для створення чат-боту. Було описано основні переваги та недоліки та порівняно месенджері та мови програмування. Досліджено які технології є більш зручними для створення чат-боту під різні потреби та функціонал. Також було наведено актуальні приклади найпопулярніших та розповсюджених інструментів для створення чат-ботів. Здійснено аналіз основних засобів, що входить до оптимізації чат-боту. Були вивчені технологій побудови чат-ботів. Для проектування та розробки системи кваліфікаційної роботи був застосована мова програмування Python та месенджер Telegram. Проведено порівняльний аналіз існуючих чат-ботів, кращих мов програмування та месенджерів.