Відеоекологічні вимоги до туристичних центрів - Устименко, Л. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Стаття присвячена дослідженню відеоекологічних проблем сучасних туристичних центрів. Розглянуто головні відеоекологічні критерії. Запропоновано основні вимоги до туристичних центрів згідно відеоекологічним критеріям.

Статья посвящена исследованию видеоэкологических проблем современных туристических центров. Рассмотрено главные видеоэкологические критерии. Предложено основные требования к туристическим центрам в соответствии с видеоэкологическими критериями.

The article is devoted research of videoecological problems of contemporary tourist centers. The presentation of the main videoecological criterias. The principal demands to tourist centers accordingly to videoecological criteria is offered.
Keywords: відеоекологічні вимоги; туристичні центри; відеоекологічні критерії