Інноваційні методи навчання персоналу торговельного підприємства - Тостановський Кирило Олександрович (My University, 2023)
Мета дослідження: обґрунтування теоретичних засад та розробка практичних пропозицій щодо вдосконалення системи навчання персоналу ТОВ «Дієса». Об’єкт дослідження: процес професійного навчання співробітників ТОВ «Дієса». Предмет дослідження: теоретичні положення, методичні підходи та практичні аспекти навчання персоналу як стратегічного ресурсу сучасної торговельних підприємств. Описано навчання персоналу як компоненту безперервного розвитку персоналу торговельних підприємств: сутність, підходи та форми організації; проведено порівняльну характеристику традиційних та інноваційних методів навчання персоналу торговельних підприємств; надано організаційно-економічну характеристику та проведено діагностику кадрового забезпечення діяльності ТОВ «ДІЄСА»; проаналізовано сучасну практику та здійснено оцінювання ефективності навчання персоналу ТОВ «Дієса»; обґрунтовано необхідність впровадження інноваційних методів навчання персоналу; розроблено заходи провадження інноваційних методів навчання в систему розвитку персоналу.
Keywords: навчання персоналу; інноваційні методи; система розвитку персоналу