Розроблення та реалізація комунікаційної стратегії ІТ-компанії “Епом” - Тарасенко Анастасія (My University, 2022)
Проєкт покликаний укріпити її позиції на внутрішньому ринку та успішно вивести IT-компанію Епом (Epom) на міжнародний ринок, з обов'язковим урахуванням потреб власників бізнесу. Завдання мультиплатформного просування B2B компанії полягає у комплексному маркетинговому підході для розвитку та формування впізнаваності бренду. Застосування інструментів цифрового маркетингу є головною складовою ефективності рекламних кампаній у сегменті B2B, оскільки використання інноваційних методів дистрибуції контенту через цифрові канали комунікації значно збільшують потужності бізнесу у лідогенерації та формуванні іміджу бренду. Актуальність магістерської роботи полягає у розгляді процесу імплементації комунікаційної та маркетингової стратегій для підвищення рівня конкурентоспроможності на внутрішньому та міжнародному ринках.