Лексико-граматичні особливості перекладу українською мовою інструкцій до корейських косметичних засобів - Маренінова Вікторія Сергіївна (My University, 2023)
У даній роботі розглянуто феномен перекладу через призму лексично-граматичних особливостей перекладу українською мовою інструкцій до корейських косметичних засобів.