Управління інвестиційною діяльністю підприємства сфери послуг - Соломіна Юлія Юріївна (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є визначення теоретико-методичних положень, визначення наукових підходів і розробка практичних рекомендацій щодо управління інвестиційною діяльністю підприємств сфери послуг.