Проблема фінансового забезпечення регіонального розвитку України і шляхи її вирішення - Олійник, Я. Б.; Шуман, С. Г. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Розглянуто проблеми фінансового забезпечення регіонального розвитку. Обґрунтовано шляхи збалансованого розподілу фінансів та ефективного їх використання за пріоритетними напрямками розвитку.

Рассмотрено проблемы финансового обеспечения регионального развития. Истолковано пути сбалансированного распределения финансов и эффективного их использования по приоритетным направлениям развития.

The problems of financial support of regional development are shown in the article. The ways of sustainable financial development and effective use of finance in the priority direction of region development are substantiated.
Проблема финансового обеспечения регионального развития Украины и пути ее решения
Keywords: регіональний розвиток, фінансове забезпечення, фінансові ресурси; региональное развитие, финансовое обеспечение, финансовые ресурсы; regional development, financial support, financial resources