Quote in a Poetic Text - Мойсієнко, Анатолій Кирилович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2019)
The book review: Suta G. M. The Quote Thesaurus of Ukrainian Poetic Language of the Twentieth Century (Kyiv : KMM, 2017. 328 p.)

Рецензія на: Сюта Г. М. Цитатний тезаурус української поетичної мови ХХ століття (Київ : КММ, 2017. 384 с.)
Цитата в поетичному тексті