ONLINE EDUCATION SYSTEM USING PERSONALIZED RECOMMENDATIONS - ВІНЯРСЬКА, Заріна; ЗОСІМОВ, В'ячеслав; БУЛГАКОВА, Олександра (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
The article is devoted to the analysis and design of an online education system with integrated artificial intelligence capabilities to provide personalized recommendations and real-time support. It describes the software architecture, the use of the client-server pattern, and the features of user interface development, database, and server components. The article also highlights the potential for adapting this system to local educational needs.

Досліджено аналіз і проєктування системи онлайн-освіти з інтегрованими можливостями штучного інтелекту для надання персоналізованих рекомендацій і підтримки в режимі реального часу. Описано архітектуру програмного забезпечення, використання клієнт-серверного патерну й особливості розроблення інтерфейсу користувача, бази даних і серверної частини. Акцентовано увагу на можливості адаптації цієї системи для локальних освітніх потреб.
СИСТЕМА ОНЛАЙН-ОСВІТИ З ВИКОРИСТАННЯМ ПЕРСОНАЛІЗОВАНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ
Keywords: online education; artificial intelligence; personalization; e-learning; онлайн-освіта; штучний інтелект; персоналізація; е-освіта