Децентралізована система контролю доступа з використанням криптографічних протоколів - Семерак Данило Остапович (My University, 2021)
У результаті роботи було описано декілька нових систем контролю доступу які відрізняються від традиційних більшою гнучкістю та відсутністю центральної бази з дозволами. Також у роботі описано можливі сценарії застосування запропонованих систем контролю доступу і вказано переваги й недоліки за умови їх використання у кожній окремій ситуації. У подальшому доцільним є розробка і створення програмного та електро-механічних прототипів для випробовування запропонованих систем у реальному середовищі.