Оцінка столиць Європи за умовами здійснення туристичної діяльності до кризи (2007 рік) - Глибовець, В. Л. (My University, 2007)
Ця стаття присвячена питанню оцінки європейських столиць за умовами здійснення туристичної діяльності за 2007 докризовий рік.

Эта статья посвящена вопросу оценки европейских столиц относительно условий осуществления туристической деятельности за 2007 докризисный год.

This article deals with the issue of evaluation of European capitals by the conditions of realization of tourist activity for 2007 pre-crisis year.
Оценка условий туристической деятельности, столицы Европы
The evaluation of the conditions of realization of tourist activity, European capitals
Keywords: оцінка умов туристичної діяльності, столиці Європи; оценка условий туристической деятельности, столицы Европы; the evaluation of the conditions of realization of tourist activity, European capitals