Науково-теоретичні основи розвитку винного туризму - Басюк, Д. І. (My University, 2026)
У статті розкрито роль, принципи та основні напрями розвитку винного туризму, умови формування дестинацій винного туризму.

The article revealed the role, principles and main directions of wine tourism, the conditions of formation of wine tourism destinations.

В статье раскрыто роль, принципы и основные направления винного туризма, условия формирования дестинаций винного туризма.
Scientific and theoretical bases of development of wine tourism
Научно-теоретические основы развития винного туризма
Keywords: винний туризм, принципи, форми, умови, дестинація винного туризму; винный туризм, принципы, формы, условия, дестинации винного туризма; wine tourism, principles, forms, conditions, Wine Tourism Destinations