Побудова та проектування мобільної мережі в програмному застосунку - Хавік Костянтин Андрійович (My University, 2023)
Мета роботи - спроектувати та змоделювати зв’язок між двома офісами за рахунок використання внутрішніх базових станцій та розумних пристроїв. Об’єкт роботи : дослідження та аналіз безпеки в інтелектуальній мережі IoT. Предмет роботи : конструювання мобільної мережі у програмному застосунку Cisco Packet Tracer 8.2. У даній роботі був представлений проведений аналіз проблем безпеки Інтернету речей. Визначено складові технології IoT, розглянуто сфери її застосування та складена класифікація загроз. Також було розглянуто заходи та проведено дослідження по забезпеченню комплексної безпеки технологій Інтернету речей у бездротовому сегменті. Питання забезпечення безпеки в IoT знаходиться на стадії розробки. Виявлені проблеми були визначені як найбільш значущі шляхом проведення порівняльного аналізу існуючих ресурсів безпеки IoT.