Соціальна відповідальність бізнесу в Україні - Горопашна Єлєна Анатоліївна (My University, 2021)
У даній роботі досліджено особливості соціальної відповідальності бізнесу в Україні.

Ключові слова: відповідальність, бізнес, соціальна відповідальність бізнесу, корпоративна соціальна відповідальність.