Розробка механізмів захисту інформації в мобільних додатках - Хомин Андрій Петрович (My University, 2022)
В ході дипломної роботи були проаналізовані середовища клієнт-сервер архітектури, які користуються популярністю, оскільки вони підвищують ефективність обробки додатків, одночасно знижуючи витрати та отримують максимальну вигоду від спільної роботи всіх ресурсів. Ці переваги досягаються шляхом поділу обробки між клієнтською машиною/програмним забезпеченням і серверною машиною/програмним забезпеченням. Кожен процес працює незалежно, але у співпраці та сумісності з іншими машинами та програмами. Також було досліджено безпеку мобільних додатків від зовнішніх загроз, таких як шкідливе програмне забезпечення та інші цифрові шахрайства, які ризикують отримати критичну особисту та фінансову інформацію від хакерів.