Розробка демонстраційного макету для виміру відстані за допомогою технології LIDAR - Завадський В’ячеслав (My University, 2022)
У даній бакалаврській роботі розроблено макет для виміру відстані за допомогою лазерного датчика виміру відстані (LIDAR). Даний макет планується використовувати в лабораторній роботі з курсу «Периферійні пристрої». Також розроблена документації до лабораторної роботи, що використовує даний макет. Розроблений макет використовується для виміру відстані на короткі дистанції, на базі апаратно-обчислювальної платформи Arduino, переваги якої розглянуті цій роботі.