Напрями інституціоналізації форм господарювання в системі аграрних відносин постсоціалістичних країн - Піменова, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
Проаналізовано досвід інституціоналізації форм господарювання постсоціалістичних країн в системі аграрних відносин. Визначено основні напрями розвитку аграрного сектору України. Обгрунтовано необхідність розвитку со- ціо-еколого-економічних форм господарювання.

An experience of institutionalization of forms of economy of post-socialist countries in а system of agrarian relations is analyzed. Main directions of development of agrarian sector of Ukraine are determined. The necessity of development of socio-ecologo-economic forms of economy is proved.
The Ways of Institutionalization of Forms of Economy in a System of Agrarian Relations of Post-Socialist Countries
Keywords: аграрний сектор; інституційне забезпечення; інституціоналізація; форми господарювання; соціо- еколого-економічний розвиток; фермерство; кооператив.; agricultural sector; institutional support; institutionalization; forms of economy; social; ecological and economic development; farming cooperative