Формування уявлення студентів ЗВО про функції молодіжного працівника - Першута Дарія (My University, 2024)
Мета – визначити актуальні уявлення студентів закладів вищої освіти про молодіжну роботу та діяльність фахівців та на основі цього розробити та апробувати програму щодо популяризації молодіжної роботи, зокрема, функції молодіжного працівника серед студентів ЗВО. Запропоновано програму формування уявлення студентів ЗВО про функції молодіжного працівника. Програма спрямована на ознайомлення студентів з основами молодіжної роботи, її принципами, методами та інструментами. Курс складається з чотирьох взаємопов’язаних модулів, які охоплюють різні актуальні аспекти молодіжної роботи.
Keywords: студент; молодіжний працівник; соціальний працівник