Розробка додатку «Автотюн» з використанням перетворення Фур’є - Борисов Віталій Євгенович (My University, 2021)
Під час роботи над розглянутою системою було проаналізовано сучасний стан предметної області, а також її математичний, фізичний та музичний аспекти. Були покращені навички використання комп’ютерних наук і технологій у практичному житті. Описані технології були використані для розробки програми, що виконує поставлену задачу: зміна висоти вхідного сигнала без втрати якості. Представлена у роботі програма має потенціал для розвитку, адже її можна покращити, додавши можливості корегувати висоту окремих нот та застосовувати до вхідного сигнала інші звукові ефекти, які використовуються у музичній сфері.