Територіальна організація кластерів рекреаційно-туристичної діяльності в столичному суспільно-географічному районі - Сировець, С. Ю. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Стаття присвячена розробці наукових основ суспільно-географічного дослідження територіальної організації рекреаційно-туристичної діяльності на прикладі кластерів.

Статья посвящена разработке научных основ общественно-географического исследования территориальной организации рекреационно-туристической деятельности на примере кластеров.

The article deals with the development of scientific bases of socio-geographical study of the territorial organization of recreation and tourism activity in the sample clusters.
Территориальная организация кластеров рекреационно-туристической деятельности в столичном общественно-географическом районе
The territorial organization of clusters of recreation and tourism activity in the capital socio-geographical region
Keywords: рекреаційно-туристична діяльність, кластер, територіальна організація; рекреационно-туристическая деятельность, кластер, территориальная организация; recreation and tourism activitiy, cluster, territorial organization