Управління проектом розробки мобільного додатку для бронювання місць у ресторанах - Ільченко Анна Олексіївна (My University, 2021)
Наукова новизна дипломної роботи полягає у вдосконаленні управління процесами розробки мобільного додатку для бронювання місць у ресторанах за рахунок використання інструментів моделювання процесів управління проектом, які формують відображення ходу проекту, та дозволяють завчасно оцінювати рівень його успішності.