Весь випуск - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2019)
У Збірнику презентуються результати досліджень з таких літературознавчих галузей: історії літератури та теорії літератури, компаративістики, поетики художньої творчості та ін. сучасних напрямів літературознавства.

The Collection presents the results of research in the following literary fields: literary history and literary theory, comparative literature, poetics of artistic creativity, and other modern areas of literary studies.
Full Issue
Keywords: філологія