Особливості застосування інтерактивних вправ та завдань на уроках географії - Пашкова Аліна Вадимівна (My University, 2023)
У даній дипломній роботі досліджено особливості застосування інтерактивних вправ та завдань на уроках географії. Науковою новизною дослідження є систематизація та аналіз наявних теоретичних підходів до застосування інтерактивних вправ та завдань на уроках географії. Дослідження також включає розробку нових інтерактивних вправ та завдань, які враховують педагогічні принципи та особливості предмету. Крім того, оцінка ефективності застосування інтерактивних методів навчання на уроках географії також вносить свій внесок у наукову сферу.